Spændende stilling til erfaren skiltetekniker hos ReklameTryk i Herning

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

ReklameTryk har fuld fart på og søger derfor en ny medarbejder til vores uv-printafdeling, der består af både skilteafdeling og storformatprint.

Du er uddannet skiltetekniker, grafisk tekniker eller noget helt tredje. Det vigtigste er, at du har erfaring med at arbejde med folier, storformatprint og montage.

Du vil komme til at arbejde med de nyeste maskiner på markedet i en spændende afdeling, der er i hastig udvikling. Du har flair for IT, er lærenem, omhyggelig, struktureret og trives i et travlt miljø, hvor ikke to dage er ens.

Vi tilbyder en spændende udviklende stilling i en vækstvirksomhed, hvor der er fart på, og hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Virksomheden har konstant fokus på udvikling og har igennem de seneste år lavet massive investeringer i at blive markedsledende på kvalitet og fleksibilitet.

Tiltrædelse snarest


ReklameTryk Herning er et fullservice grafisk hus med prepress, højteknologisk trykkeri, bogbinderi samt storformatprint og skilte afdeling under samme tag.
ReklameTryk ejer og driver desuden ReklameTryk-Webshop.dk, som tilbyder en lang række tryksager i standardformater til attraktive priser.


Virksomheden har eksisteret siden 1987 og tæller i dag ca. 30 ansatte og er en spændende arbejdsplads beliggende i grønne omgivelser mellem Herning og Sunds. Vi har en velfungerende kantine, pensionsordning og sundhedsforsikring.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herning Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Reklametryk Herning v/Richard Lodahl, Hollingholtvej, 7451 Sunds

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6074677

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet