Ledig stilling: Intern Salgschef hos KYOCERA UNIMERCO - Skab salgsekspertise og optimal performance

Profilbillede
dato

KYOCERA UNIMERCO producerer og sælger skærende værktøjer, måleværktøjer og værktøjer til bl.a. metal-, træ og vindindustrien. Kvalitetsprodukter og rådgivning optimerer kundernes produktion og reducerer dermed deres omkostninger. Der er ca. 750 medarbejdere i Europa og USA, som arbejder som ét godt hold med plads til individualister. Dygtige, interesserede, ansvarlige og humørfyldte medarbejdere er det vigtigste for den fortsatte fremgang og trivsel. Vil du være med?

Brænder du for at forretningsudvikle og sætte sales excellence på dagsorden, vil du i jobbet, som intern salgschef, få mulighed for at anvende dine evner som forandrings- og personaleleder. Du udvikler sammen med dit team effektive salgsprocesser og sikrer, at ERP-systemet udnyttes optimalt, så det bidrager til høj salgsperformance.

Hos KYOCERA UNIMERCO kan du i jobbet som intern salgschef se frem til:

  • Et job hvor du kan anvende din erfaring med salg og ERP-systemer til at sætte dit præg på en international virksomhed i vækst og konstant udvikling. Du bruger dine analytiske evner til at spotte kompleksitet og spild og skaber en forbedret strømlinet salgsproces, hvor både interne processer og snitflader til indkøb, produktionsplanlægning og eksternt salg er optimeret. Din motivation for at finde udviklingsmuligheder giver en stræbsomhed efter excellence i alt, hvad du gør.
  • Et job hvor du får mulighed for at vise, du er en dygtig leder. Du kommer til at arbejde med forandringsledelse og personaleledelse, og din succes afhænger af, at du får dine medarbejdere og øvrige interessenter med dig. Morten, som bliver din nærmeste leder, siger: Gode ledere bygger deres ledelse på tillid og respekt. De er empatiske og har forståelse for mennesker. De kan tænde energien i medarbejderne med direkte, klar og åben kommunikation. Skal Morten være din næste leder?
  • Et job hvor du arbejder i et teknisk miljø med B2B salg af spåntagende værktøj til metalindustrien. Dine medarbejdere vil typisk have en teknisk uddannelse som industriteknikere, værktøjsmagere, produktionsteknologer eller lignende. Du får også brug for at kunne snakke med om de tekniske produkter. Vi har dog en klar prioritering, hvor du først og fremmest skal være dygtig til at strømline salgsprocesser og være en dygtig personaleleder. Kan du sætte check ved disse ting, ser vi en fordel i, at du har en teknisk uddannelse, erfaring eller teknisk flair.

Dine vigtigste opgaver er:

  • Optimere salgsprocesser til excellence og skabe en forbedrings- og performancebaseret kultur
  • Udøve god ledelse og support til dine medarbejdere
  • Du arbejder selv operationelt ved større kunder og mere komplicerede leverancer, og vil formentlig bruge ca. 25% af din tid på disse opgaver

Du får arbejdsplads på kontoret i Sunds ved Herning. Du får ansvar for både intern salg DK og for den tyske eksportsalgsafdeling, der tager sig af specialværktøj. Der er i alt 8 medarbejdere tilknyttet disse to teams. Du skal forvente ca. 5-20 rejsedage årligt. Reference er til Nordisk Salgsdirektør Morten Mortensgaard.

Hvem leder vi efter?
Vi søger en profil med stærke kompetencer for sales excellence og anvendelse af ERP-systemer i salgsprocesserne fra en større virksomhed, hvor der har været arbejdet målrettet på optimering af salgsperformance. Du har formentlig 5-10 års erfaring med personaleledelse, og har vist, at du kan motivere og fastholde dine medarbejdere samt udvikle deres kompetencer med en tillidsbaseret og respektfuld ledelse. Du er direkte, klar og åben i din kommunikation, og det gør, at du får dine medarbejdere til at følge dig. Engelsk på forretningsmæssigt godt niveau er et krav.

Bliv en del af et godt hold
Du vil blive del af en ambitiøs og engageret organisation, der står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden, samfundet og det gode arbejdsliv.

KYOCERA UNIMERO tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse. Der serveres sunde måltider i medarbejderrestauranten, og der er overskudsdeling, fitnessrum og fysioterapeut m.v. – men der er også en anerkendelse af, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde. Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af de mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, løb, yoga, jagt, golf, multimedia og meget mere.

Du bliver en del af en international koncern, der blev grundlagt i 1964. Siden 2011 har KYOCERA UNIMERCO været en del af det globale konglomerat KYOCERA, der i dag beskæftiger mere end 78.500 medarbejdere på verdensplan på tværs af forskellige produktområder.

Hos KYOCERA UNIMERCO producerer, genopsliber og sælger de nogle af verdens mest effektive og komplicerede specialproducerede værktøjsløsninger til bl.a. træ- og metalindustrien i hele verden.

Der beskæftiges ca. 700 medarbejdere fordelt på 4 produktions- og 10 salgsselskaber. Halvdelen af koncernens medarbejdere arbejder på hovedkontoret i Sunds ved Herning, hvor der også er produktionsfaciliteter etableret. Se mere på www.kyocera-unimerco.com

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte PRO&CO, som varetager denne rekruttering for KYOCERA UNIMERCO, på tlf. 9660 3200.

Send din ansøgning samt CV til PRO&CO allerede i dag via knappen ”Søg stillingen” herunder.

Ansøgningerne behandles løbende, men på grund af sommerferien forventer vi først at afholde samtaler i august. Tiltrædelse er snarest muligt.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herning Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

PRO&CO A/S, Lassonsvej, 7430 Ikast

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6076272

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet