Lærer til tre matematikhold søges til spændende fusionsskole i aktive omgivelser ved Herning

Profilbillede
dato

Vi søger en lærer til tre matematikhold, og lidt musik, billedkunst eller madkundskab fordelt i indskoling og på mellemtrinnet med opstart snarest muligt. Stillingen er et vikariat (12 mdr.) på fuld tid med god mulighed for forlængelse.

Om Sunds Skole: Sunds Skole ligger i et aktivt og stærkt lokalområde nord for Herning med gode tilkørselsveje fra Viborg, Skive, Silkeborg, Holstebro og Herning. Vi har ca. 650 elever fordelt på tre matrikler – to i Sunds og én i Ilskov. På Ilskov-afdelingen og på Skalmejevej har vi 0.-6. klasse, og på Nøddevej har vi 0.-9. klasse med to specialklasser. Der er tilknyttet SFO alle steder.

Skolen er i en spændende fusionsproces med fokus på at skabe det bedste børnetilbud i Sunds-området. Officielt starter den nye skole 1. august, hvor der vil være fælles ledelse og fælles bestyrelse for alle tre matrikler. I løbet af det første år vil der blive arbejdet intensivt med at harmonisere skolens pædagogiske linje og udvikle fælles værdier og mål. Skolen vil inddrage både elever, forældre og personale i denne proces for at sikre, at alle stemmer bliver hørt, og at de bedste løsninger bliver fundet. Målet er at skabe en skole, hvor trivsel, læring og udvikling går hånd i hånd, og hvor alle elever føler sig set, hørt og værdsat.

Vi forventer, at du

  • er læreruddannet
  • har et positivt menneskesyn, personlig gennemslagskraft og høj faglighed
  • har viljen og lysten til at indgå i et konstruktivt samarbejde med forældre, teamsamarbejde med pædagogisk personale og ledelse
  • kan skabe trivsel og læring for eleverne, så de bliver glade for at gå i skole og får lyst til at lære mere
  • kan arbejde selvstændigt og være en god teamplayer

Vi tilbyder
  • en skole med dygtige og engagerede kolleger
  • et team med høj grad af nærvær og engagement
  • en skole hvor hjælpsomhed, god stemning og god omgangstone er fremherskende
  • fleksibel tilrettelæggelse af din forberedelsestid
  • mulighed for faglig og personlig udvikling
Kontakt og ansøgning: Vi vil meget gerne fortælle mere om stillingen og vores skole, så ring gerne til skoleleder Boris Loftager på telefon 21 60 53 71 eller pædagogisk leder Bjarne Jakobsen på mobil 22 99 30 03 for yderligere oplysninger eller for at booke et besøg.

Ansøgningsfrist er søndag den 7. august kl. 23.59, men tøv ikke med at sende din ansøgning, da vi læser dem løbende.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i starten af uge 33.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

I Herning Kommune med 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herning Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Sunds-Ilskov Skole, Nøddevej, 7451 Sunds

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6075174

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet