Få gratis billetter til VM i kvindehåndbold

Foto: Herning Kommune.
dato

Herning Kommune tilbyder gratis billetter til VM i kvindehåndbold til borgere i kommunen. Verdensmesterskabet finder sted i Jyske Bank Boxen fra den 29. november, hvor verdens bedste håndboldkvinder vil dyste.

Du har nu mulighed for at invitere familien eller vennerne gratis med i Jyske Bank Boxen og se VM-håndbold.

Tyskland, Polen, Japan og Iran deltager alle i VM, og du inviteres hermed til at hente fribilletter til de fire nationers indledende kampe henholdsvis 30. november, 2. og 4. december.

DanskHåndbold, MCH og Herning Kommune stiller 250 gratis billetter til rådighed til de tre spilledage, og de uddeles efter først-til-mølle-princippet.

Du kan få op til 5 gratis billetter pr. kampdag. Hent kun billetter, som du får brugt.

Tophåndbolden på gulvet er naturligvis hovedattraktionen, men også indpakningen er spektakulær, så du kan se frem til en totaloplevelse, når Jyske Bank Boxen bugner af sjove håndbold-aktiviteter. Vilje, vores maskot, disker op med både nationalsange og storskærms-festligheder med kiss og dance cam. Det bliver både festligt og farverigt!

Sådan får du fat i billetterne
Du kan hente dine fribilletter på Biblioteket i Herning. Udleveringen begynder lørdag den 25. november klokken 10.00, og fortsætter så længe lager haves – De udleveres kun i bibliotekets betjente åbningstid.

En billet til en kampdag giver adgang til to kampe samme aften – en kamp klokken 18.00 og en kamp klokken 20.30. Dørene til forhallen i Jyske Bank Boxen åbner klokken 16.30.

Du kan hente op til 5 gratis billetter pr. kampdag. Hent kun billetter, som du får brugt.

Der er ikke garanti for, at alle billetter er sammenhængende pladser, men vi gør hvad vi kan.

Kom, og tag del i håndboldfesten. Det bliver verdensklasse!

Kampdage med gratis billetter

  • Torsdag d. 30.11. kl. 18 (Tyskland-Japan) og kl. 20.30 (Polen-Iran)
  • Lørdag d. 2.12. kl. 18 (Iran-Tyskland) og kl. 20.30 (Polen-Japan)
  • Mandag d. 4.12. kl. 18 (Japan-Iran) og kl. 20.30 (Tyskland-Polen)
Kilde: Herning Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.