Erfarne tømrere søges til anerkendt producent ved Herning

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vores kunde, som er beliggende ved Herning, producerer og leverer innovative kvalitetsprodukter til byggebranchen. Med mere end 30 år på markedet er de nu en af ​​verdens førende producenter inden for vinduesindustrien. De oplever stor travlhed, og i den forbindelse søger vi faglærte tømrere med opstart hurtigst muligt.

Jobbet

Du vil blive en del af en dynamisk og spændende virksomhed, som vægter det sociale aspekt, et godt humør og frihed under ansvar. Du kan se frem til en sjov, energifyldt og varierende hverdag med en fast makker.

Som kommende tømrer vil din primære arbejdsopgave være udskiftning af tagvinduer, herunder afmontering af gamle og påsætning af nye hos private- og erhvervskunder. Andre forefaldende arbejdsopgaver kan forekomme.

Din arbejdsplads er som udgangspunkt i Herning, men du og din makker kommer til at køre en del ud til kunderne, som kan være placeret i hele Danmark. Har du egen bil, er dette en stor fordel.

Profil


Din indgangsvinkel til jobbet kan være faglært tømrer eller snedker. Vi forventer, at du har god erfaring inden for faget. Det er ikke nødvendigt, at du har erfaring med lignende arbejdsopgaver, da du får en god oplæring undervejs.

Derudover forventer vi, at du kan lide at være aktiv, kan bruge dine hænder og altid stræber efter at levere kvalitet. Vi forestiller os, at du er mødestabil og en teamplayer, da dette er i højsædet og en vigtig forudsætning for at kunne løfte i flok.

Praktisk info
Jobbet er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen. Der er tale om et try and hire forløb, hvor du er ansat som vikar de første 3 måneder. Derefter vil du tilbydes en ansættelseskontrakt, hvis begge parter ønsker det. 

Der er opstart hurtigst muligt.

Daghold: 08:00-16:00
Løn: Efter kvalifikationer 

Lyder jobbet som noget for dig? Send os endelig en ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål til ovenstående jobopslag, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 72 10 85 48

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herning Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Bech Personale ApS, Bredgade, 7400 Herning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://bechpersonale.dk/erfarne-toemrere-soeges-til-anerkendt-producent-ved-herning/

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848971

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet